Specialistische reiniging voor bedrijven en particulieren

Onze diensten


Tapijtreiniging
Tapijtreiniging
Om zachte vloerbedekking in topconditie te houden is regelmatig stofzuigen een noodzakelijk vereiste. Zand en andere verstoringen worden uit de vloerbedekking verwijdert en verlengt zo de levensduur.
Vragen of geinteresseerd? Neem eens contact met ons op

meer over Tapijtreiniging

Om zachte vloerbedekking in topconditie te houden is regelmatig stofzuigen een noodzakelijk vereiste. Zand en andere verstoringen worden uit de vloerbedekking verwijdert en verlengt zo de levensduur. Toch zal er regelmatig een dieptereiniging plaats moeten vinden om vlekken e.d. te verwijderen.Voor het reinigen van zachte vloerbedekking zijn diverse technieken mogelijk. En afhankelijk van het soort vloerbedekking en vervuiling bepalen we samen met u welke techniek we het beste resultaat bereiken.

De meest voorkomende zijn bonnetmethode,droog poederreiniging,en de sproei-extractie methode. Bij alle technieken gebruiken wij geen agressieve chemicalieen  en is het niet alleen schoon, maar ook bacterie/schimmel en huisstofmijt vrij .Het in en uitruimen van meubilair behoort ook tot de mogelijkheden.