Specialistische reiniging voor bedrijven en particulieren

Calamiteiten


Brand en roetschade

 

Een brand en roetschade heeft grote gevolgen voor u als particulier of bedrijf. De nasleep van deze gevolgen zijn vaak niet te overzien en men voelt zich emotioneel en machteloos door deze hopeloze situatie.
JMS heeft een goed opgeleid team samengesteld die u de helpende hand kan bieden.

Wij zorgen voor schade beperkende acties zoals het veilig stellen van goederen, het wegpompen van bluswater en eventueel het afdichten met schotten voor ramen en deuren van uw pand. Daarnaast verzorgen wij de totale brand en roetsanering ter plaatse. Tevens is het mogelijk uw goederen tijdelijk op te slaan en al daar te reinigen. De totale verhuizing van uw inboedel naar een tijdelijk onderkomen behoort ook tot de mogelijkheden.


Waterschade


J.M.S. dienstverlening is de ervaren partner voor het verwijderen van kleine en grote hoeveelheden water als gevolg van wateroverlast. Denk hierbij aan ondergelopen parkeergarages, liftschachten, kelders en woningen. Door de inzet van professionele apparatuur (waaronder een truckmount) en gekwalificeerde medewerkers, maken wij in een korte tijd al uw kostbare ruimten weer schoon en droog.

Tevens is het mogelijk om  bouwdrogers, ventilatoren en verwarmingsunits te plaatsen. Hierdoor wordt de droogtijd versnelt, en de overlast tot een minimum beperkt. Alle machines, bouwdrogers etc. inclusief toebehoren zijn in ons bezit om snel te kunnen handelen, en u zo goed mogelijk van dienst te zijn.